| Yeni Kitabım “İnternette Reklamcılık” Raflarda

0
67

İnternette Reklamcılık

Tanıtım ve Pazarlamanın Yeni Rekabet Alanı: İnternette Reklamcılık

Aytaç Mestçi, tanıtım ve pazarlamanın yeni rekabet alanı üzerine kavramsal, teknik ve pratik bilgileri İnternette Reklamcılık kitabıyla ele alıyor.

İnternet reklamcılığı, e-ticaret, sosyal ağlarda halkla ilişkiler ve pazarlama gibi konularda danışmanlık ve eğitmenlik yapan Aytaç Mestçi’nin; tanıtım ve pazarlamanın yeni rekabet alanı üzerine kavramsal, teknik ve pratik bilgiler paylaştığı ikinci kitabı İnternette Reklamcılık, Pusula Yayıncılık’tan çıktı. Günümüzün tüketici krallığında, fark edilebilir olamayan firmaların piyasada hiçbir şansı olmuyor. Bu rekabetin en yoğun yaşandığı yer ise internet. Aytaç Mestçi’nin de dediği gibi; artık internet hayatımızda değil, hayatımız internette. Dijital reklam ajansları da, müşterilerine en iyi ve geri dönüşü en yüksek olacak reklam kampanyalarını sunabilmek için internetteki tüm araçları kullanıyorlar.

Mestçi, internet reklamcılığının reklam bandından ibaret olmadığını vurgulayarak, İnternette Reklamcılık ile okuyucuları, internette pazarlama ve internet reklamcılığının temel kavramlarının yanı sıra; internette reklam çeşitleri, maliyet hesaplama yöntemleri ve ödeme şekilleri konularında da bilgilendirmeyi amaçlıyor. Bir internet reklam kampanyasının oluşturulması, yürütülmesi ve takibinin nasıl yapılacağının da adım adım anlatıldığı kitap; internet reklamcılığına yeterli bütçeyi ayıramayan küçük ölçekli firmalar, dijital reklam ajanslarıyla çalışan ancak yapılan işleri takip etmek isteyen reklam verenler, kariyer planları arasında internet reklamcılığı olan öğrenciler ve internet reklamcılığıyla ilgilenen herkes için rehber niteliği taşıyacaktır.

 Ayrıntılı bilgi için

http://www.internetreklamciligi.net/

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.