2008 Eylül başlarında Google yeni ürünü olan web tarayıcısı Chrome’ı basına tanıttı. Google’ın çıkarmış olduğu bir çok ürün gibi öncelikle beta sürümünü oluşturdu. Bu sizinde bildiğiniz gibi kullanılması için en mükemmel hali değil ve kullanırken bunu düşünerek kullanmanızı hatırlatmak amacıyla yapılmaktaydı.
Ancak üye olan 10 milyon kullanıcı ve yaklaşık ilk beta sürümünden sonra yapılan 14 güncelleme sonrası Google Chrome kullanıcıların gözünde parlamaya ve sanki bir beta sürümü değilmiş gibi ilgi görmeye başladı.
Google, sonuncu yani 15’ci güncelleme sürümü ile artık Google Chrome’nın beklentilerini tam olarak karşıladığını açıkladı.
Google son sürümünde video performansını en iyi seviyeye çıkartacak çalışmaları bitirirken, yazılım üzerinde yer alan ufak kod hatalarını da giderdi. İlk beta sürümüne göre hızı oldukça artan Chrome’un hızı ilkine göre 1.4 kat hızlı çalışmakta. Google, Chrome’ın ileride daha da hızlı çalışacağını vurgulamakta. İşaretleme yönetim (Bookmark manager) aracına bağlı verilerin Google üzerine de aktarılmasının sağlanması doğrudan Google Chrome kullanıcılarının talepleri sayesinde oldu.




![| Google AdWords için Sohbet Desteği Başladı! – [Alıntı]](https://www.aytacmestci.com/wp-content/uploads/2013/02/google-destek-218x150.jpg)

