| Edirne Üniversitesinde Sosyal Ağ Pazarlama Etkinliği ve Tava Ciğeri

1
12

Edirne’de Trakya Üniversitesi’nde genç arkadaşların büyük çalışmasına ve emeğiyle bunun yanında genç girişimcilerin destek gücü olan TOSYÖV’ün katkılarıyla bir etkinlik.

Yolculuk arabayla sürdü yolun yarısını uyuyarak, yarısını da ağaçlar üstünde kuşların dallardan yapmış oldukları yuvalara bakarak geçirdim.

Edirne’ye girdiğimizde koca Selimiye Camii’sinin yanından geçip üniversiteye doğru gittik. Beni hızlıca bir salona yani daha doğrusu büyük bir sınıfa aldılar. Genç ve sınıfı tam doldurmuş bir toplulukla karşılaştım. Türkiye’nin bir sürü yerinde etkinlik yaptım, seminer ve eğitimler verdim. Bir sürü üniversiteye gittim, gerçekten hevesli anlattıklarımı hem dinleyen hem de peşi sıra güzel sorular soran bir genç topluluklardan birini daha gördüm karşımda.

Buraya kadar her şey güzel mutlu ayrılık ve beraber çekilen resimler. Ancak Edirne’ye gidişin bir sebebi daha var o da hiç şüphesiz TAVA CİĞERİNİ yemek. Dinleyen topluluğa nerede yiyelim diye sorunca hep bir ağızdan Ciğerci Aydın dediler. Merak ettim, gerçektende meydana inince bir sürü ciğerci gördük ama bir tek o dükkanın önü doluydu. Güzel tava ciğerimizi de yiyerek etkinliği tamamladık.

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157623618581533″]

1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.