| Türkiye, İş Yapısını İnternet Ortamına Taşımış Bilişim Yıldızları’nı Seçiyor

    0
    9

    Dönüşüm muhteşem olacak! diyen bilişimcilere fırsat; Bilişim Yıldızları E-Dönüşüm Yarışması başlıyor.

    www.bilisimyildizlari.com; Bilişimi kalkınma için lokomotif bir güç olarak benimseyen ülkemizde, bilişimin ön plana çıkması ve yaygınlaşması için çalışan bir sivil toplum kuruluşu olan TBD; Türkiye’nin e-dönüşümüne katkı sağlamak ve e-dönüşüm ile rekabette öne çıkan markaların sayısını artırmak amacıyla gerçekleştirdiği Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması ile kurumun güvenilirliğini ve uzmanlığını bilişim projeleri alanına taşıyor.

    Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması, internet üzerinde dönüşüm sağlamış, iş yapısını internet ortamına taşımış farklı web tabanlı projelerin ve kurumların daha iyi tanıtılmasını, örnek çözümleri iş dünyasıyla tanıştırmayı ve e-dönüşüme olan ilginin artmasını sağlamayı hedeflemektedir. Konusunda uzman ve tecrübeli danışman ve jürilerinin önderliğinde gerçekleştirilen Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması ile Türkiye’de oluşturulan başarılı internet e-dönüşüm çalışmalarına 10 farklı kategoride ödül verilecek. Bilişim Teknolojileri Kurulu, DTM e-Ticaret Genel Koordinatörlüğü, TBV, TUBİSAD, YASAD, TEDER, MOBİSAD,TBGD, Getron ve İRM gibi birçok kurum ve kuruluşun desteklediği e-dönüşüm yarışmasında, her kategoride ilk üçe girenler belirlenerek sertifikaları verilirken, 1. olan en iyi e-Dönüşüm Yıldızları 20 Kasım’da gerçekleştirilecek törenle ödüllerini alacaklar.

    Yarışma herkese açık

    Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması’na, bilişim yapısını internet platformuyla bütünleştirmiş projelere sahip tüm web sitesi sahibi firma, kurum ya da kişiler ve onların yetkili kıldıkları her ajans katılabiliyor.

    Başvurular yarışmanın resmi web sitesinden başladı

    Üyeliklerin ve yarışmaya katılım başvuruların yoğun olarak başladığı Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması’na başvurular, www.bilisimyildizlari.com resmi web sitesinde yer alan başvuru alanından yapılabiliyor. Başvurusu yapılan sitenin, yılın bir bölümünde kullanımda olmuş olması gerekliliğin yanı sıra, başvuru yapmadan önce www.bilisimyildizlari.com web sitesine üye olup bir kullanıcı hesabı oluşturması gerekiyor.

    Bilişim Yıldızları’na 10 ayrı kategoride başvuru yapılabiliyor

    Adaylar, Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması’na istedikleri kategoriden başvurabilirler. Başvuru öncesi mutlaka her kategori hakkında iletilen bilgiler incelenip söz konusu site için en uygun kategoriden başvurulması önerilmektedir.

    • e-ik
    • e-finans
    • e-pazarlama
    • e-haber
    • e-eğitim
    • e-tr
    • e-iletişim
    • e-ticaret
    • e-hizmet
    • e-sağlık

    Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması’nda, jüri değerlendirmesinin yanı sıra, halk oylaması da değerlendirmeye katılmaktadır. Böylece etkinliğe, her seviyeden, daha büyük bir internet kullanıcısının aktif olarak katılması sağlanmaktadır.

    Yarışmaya başvurular 16 Ekim 2009 tarihine kadar devam edecek. 2 elemeli Jüri değerlendirmesi 13 Kasım 2009 tarihinde tamamlanacak, ancak halk oylaması ödül töreninden 1 gün öncesi, 19 Kasım 2009 tarihine kadar sürecek. 20 Kasım 2009 tarihinde ödüller tören ile her biri Bilişim Yıldızı olan sahiplerini bulacak.

    Yarışma ile ilgili her türlü bilgi ve başvurularınız için www.bilisimyildizlari.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

    Editöre bilgi için: Ceyda Ünsal
    Mobil: 532 367 31 83
    e-Posta: ceyda.unsal@bilisimyildizlari.com

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz

    Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.