Salı, Nisan 28, 2026
Ana Sayfa Kategorilenmemiş |Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’ndan İşletmelere Dijital Vizyon: E-Ticaret ve Yapay Zeka...

|Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’ndan İşletmelere Dijital Vizyon: E-Ticaret ve Yapay Zeka Konferansı

0
10

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleşecek olan E-Ticaret ve Yapay Zeka Konferansı’nda e-ticaret trendlerini, yapay zekanın dönüştürücü gücünü ve markaların geleceğini konuşacağız.

“Yeni Nesil E-Ticaret Teknolojileri” sunumumla, işletmelerin rekabet avantajını artıracak güncel uygulamalar ve yenilikçi çözümlerin yanı sıra e-ticaretin geleceğini şekillendiren trendleri ele alacağım. Sonrasında değerli dostum, Grapidia Creative Solutions Kurucusu Emrah Güler, yapay zeka ile fotoğraf ve video üretiminin e-ticarette nasıl fark yarattığını aktaracak.

Etkinlik, e-ticaret ve yapay zeka alanındaki yenilikler üzerine kapsamlı bir bakış açısı sunacak.

📍


Malatya Ticaret ve Sanayi Odası

🗓️


18 Eylül 2025 Perşembe | 09.00 – 12.30

#eticaret #yapayzeka #eticaretveyapayzeka #eticaretteyapayzeka #eticaretstratejileri #eticarettrendleri #geleceğinticareti #markefront #aytaçmestçi #grapidia #emrahgüler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.