| Google Adwords Nedir? Nasıl Çalışır?

    0
    31

    Google adwords hakkında ayrıntılı bilgiler…

    Google Adwords Reklamları: Anahtar Kelime Belirleme

    Anahtar kelimeleri belirlerken, sektörünüzle ilişkili kelime, kelime öbeği veya deyimler olan kelimeleri seçin. Google Adwords Reklamları için anahtar kelime seçerken genel kelimelerden kaçınmalısınız. Örneğin; sağlık sektöründe faaliyet gösteriyorsanız doktor, hastane ve tedavi gibi genel kelimeleri seçmemelisiniz.

    Google Adwords Reklamları: Reklam Metni Oluşturma

    Anahtar kelimelerinizi belirledikten sonra etkileyici kreatif reklam metinleri oluşturun.
    Sunduğunuz hizmete ilişkin sağlayabildiğiniz kaliteyi, avantajları ve varsa kampanyalarınıza yer verin.

    Google Adwords Reklamları: Lokal Bölge Seçimi

    Yaptığınız işe göre uygun olarak ister ülkeler düzeyinde Türkiye ve diğer ülkelerden birini veya birden fazlasını seçebilirsiniz. Eğer yerel bir faaliyet veriyorsanız sadece istediğiniz şehirlerde Google Adwords Reklamlarınız gösterilir.

    Google Adwords Reklamları: Reklamlarınızı Yayınlayın

    Günlük bütçenizi ve TBMlerinizi belirledikten sonra Google Adwords Reklarınız yayınlanmaya artık hazır. Anahtar kelimelerinizden biri Google´da arandığında, reklamınız arama sonuçlarının sağ yanında veya sol üstüne sarı şeritte görüntülenir. İsterseniz Google Adwords Reklamlarınızı içerik ortağı sitelerde seçtiğiniz kelimelerle eşleşen sayfalarda yayınlanmasını da sağlayabilirsiniz. Böylece, zaten sizinle ilgilenen bir hedef kitleye reklam yaparsınız. Reklamınız sizin hedeflediğiniz kitleye ulaşır, maliyetlerinizi minimuma indirir.

    Google Adwords Reklamları: Geridönüş

    Google Sponsor Bağlantı Reklamlarıyla ister yeni müşterilere ulaşarak satış hedefleyin, isterseniz marka veya firmanızın bilinirliğini arttırmayı hedefleyin doğru metodları kullandığınız sürece Google Adwords Reklamlarıyla mutlaka kazanırsınız.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz

    Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.